Hoppmanó, a babahordozó | Nagyon kényelmes és garantáltan biztonságos csípőhordozó a babádnak és neked

házhoz szállítás

Futárral, gyorsan, biztonságosan

átvevőpont

Belvárosi átvevőpont személyes átvételhez

garancia

3 év garancia
minőségi termék

Biztonságos vásárlás

egyszerű folyamat, biztonságos fizetés

Hoppmanó a babahordozó, csípőülőke a babádnak

Teszt termék

Kategória:

100 Ft

Összetétel

Összetétel: főanyag: 100% Polyester
ülőbetét: 100% Poliuretán (CFC és HCFC mentes merev zárt cellás).
Kezelési útmutató: 30 fokon mosható, 
nem vasalható, 
szárítógépben nem szárítható.
Méret információ: Maximális derékkör méret: 102 cm.

Kategória:
Kategória:

Amikor felkapod a babát, önkéntelenül egy rossz, egészségtelen testtartást veszel fel, és hiába próbálsz kompenzálni, folyamatosan kiegyenesedni, csak elfárad a hátad, derekad. A rossz tartás visszaáll és még el is fáradadsz.

Egyszerűen így működik a testünk, kicsit kinyomod a csípőt (ki jobban, ki kevésbé), hogy a súlyt az tartsa, illetve ez a tartás némi biztonságérzetet is kelt. A derekaddal és a karoddal tartod a babát, nem fogod lepottyantani.

Csakhogy közben a gerinced ferde, a hátizmaid pedig elfáradnak a folyamatos kompenzálástól.

Pedig lehetne ez másképp is. Hordozhatod úgy is a babádat, hogy nem fáradadsz el, a tartásod pedig egyenes és egészséges.

A Hoppmanó az a babahordozó, amelyik segít neked, hogy ne tedd tönkre a gerincedet, ne legyen kinlódás a karodon hordozni a babát.

Felvenni, magadhoz ölelni a babádat, a világ legjobb érzése. Jó neked is és jó neki is.

A kisgyerek is társas lény, és ha felveszed, magadhoz öleled, biztonságban érzi magát, jót tesz a kötődésének, az ősbizalom megélésének. Kedvezően befolyásolja a szociális fejlődését, sok inger éri, miközben az anya (vagy apa) testközelsége védelmet is jelent számára.

Csak.. Csak órákon át, hosszan cipelni nagyon fárasztó. Hiába gyönyörű érzés, piszok fárasztó is tud lenni.

A Hoppmanó babahordozó nem ad neked egy plusz kezet, nem leszel tőle erősebb, a szatyrokat, dömpert, plüssmedvét ugyanúgy vinned kell.

Viszont sokkal könnyebb lesz a dolgod, könnyebb cipelni, hordozni a babát, kevésbé fáradsz el, hosszabban élheted meg az érzést, ahogy magadhoz öleled.

Biztonságos fizetés

Fizethetsz előre utalással, az átvevőpontunkon személyesen készpénzzel, vagy fizethetsz online a bankkártyáddal.

Weboldalunkon a Barion biztonságos fizetés megoldását alkalmazzuk, amennyiben online bankkártyás fizetést indítasz.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A kártyás fizetés integrációján épp most is dolgozunk, kérjük türelmedet amíg sikerül teljesen egészében applikálnunk a rendszert.

Férfiként nehéz olyan babahordozót találni, amit szívesen és kényelmesen hordanék. Mióta a feleségem hazahozta a Hoppmanot sokkal szívesebben megyek sétálni vagy bevásárolni a gyerekkel.
Kristóf

Férjemet sokszor szólítja a munkája külföldre, ilyenkor vele tart a család is. A repülőtereken és városlátogatások alatt óriási segítségünkre van a Hoppmano.
Judit

Azt szeretem a Hoppmanoban a legjobban, hogy minden alkalomhoz tudom hordani. A ruhatáramhoz tudom igazítani, és azon kívül, hogy divatos nagyon praktikus és kényelmes.
Ágnes

Régóta keresek egy olyan babahordozót, amit télen is könnyedén tudok hordani rövidebb távokra a téli kabátommal. Nagyon megörültem a Hoppmanonak, tökéletesen hordható babahordozó.
Bettina

Pin It on Pinterest

Share This