Hoppmano, a babahordozó, csípőülőke a babádnak

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hoppmano, a babahordozó, csípőülőke a babádnak

Hoppmano kényelmes és biztonságos babahordozó

Ez már a végleges ár, a szállítási díjat is tartalmazza!

Válassz színt és még több képet mutatunk!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Ingyenes szállítás

Biztonságos fizetés

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Praktikum, kényelem, megbízhatóság – csípőülőke, babahordozó

Kényelmes neked is és a babának is. A karoddal csak megtámasztod a csöppséget, nem kell tartanod a súlyát. A csípőd, a derekad tartja a babát, de ezentúl nem kinyomott csípővel és ferde gerinccel kell őt tartanod, hanem egészséges tartással, egyenes háttal tudod tartani a picit.

Széles erős tépőzár, illetve masszív, jó minőségű erős csat tartja a Hoppmano babahordót a derekadon, csípődön, és nem kell aggódj amiatt, hogy lepottyantod-e a babádat.

Ez nem fordulhat elő, nincs okod félni. A Hoppmano babahordozó erős és biztonságos!

A Hoppmano babahordozó pontosan az a babaholmi, az a csípőhordozó, amire minden kisgyerekes szülőnek szüksége van.
Szülőnek, nagyszülőnek, bébiszitternek, vagyis mindenkinek, aki kisbabával tölti az idejét.

Hoppmano, a babahordozó, csípőhordozó a babádnak

Ó, igen, tudjuk. Generációk ezrei nőttek fel babahordozó nélkül. De ugyanígy, generációk nőttek fel cumisüveg, babakocsi, eldobható pelenka, plüssmedve és cumi nélkül is. Neked mégis van mindegyikből legalább egy. Ugye?

A Hoppmano babahordozó nem egy fura hippi cucc, amit a belvárosi értelmiségi, vagy a budai vállalkozó anyukák vesznek meg, mert jó dolgukban már nem tudják milyen újabb és újabb vacak babaholmit vegyenek a kölöknek.

A babahordozó megkönnyíti az életedet, a hétköznapokat, könnyebbé teszi azokat a szituációkat, amikor fel kell venni a csemetét és cipelni kell.

Amikor felkapod a babát, önkéntelenül egy rossz, egészségtelen testtartást veszel fel, és hiába próbálsz kompenzálni, folyamatosan kiegyenesedni, csak elfárad a hátad, derekad. A rossz tartás visszaáll és még el is fáradadsz.

Egyszerűen így működik a testünk, kicsit kinyomod a csípőt (ki jobban, ki kevésbé), hogy a súlyt az tartsa, illetve ez a tartás némi biztonságérzetet is kelt. A derekaddal és a karoddal tartod a babát, nem fogod lepottyantani.

Csakhogy közben a gerinced ferde, a hátizmaid pedig elfáradnak a folyamatos kompenzálástól.

Pedig lehetne ez másképp is. Hordozhatod úgy is a babádat, hogy nem fáradadsz el, a tartásod pedig egyenes és egészséges.

A Hoppmano az a babahordozó, amelyik segít neked, hogy ne tedd tönkre a gerincedet, ne legyen kinlódás a karodon hordozni a babát.

Felvenni, magadhoz ölelni a babádat, a világ legjobb érzése. Jó neked is és jó neki is.

A kisgyerek is társas lény, és ha felveszed, magadhoz öleled, biztonságban érzi magát, jót tesz a kötődésének, az ősbizalom megélésének. Kedvezően befolyásolja a szociális fejlődését, sok inger éri, miközben az anya (vagy apa) testközelsége védelmet is jelent számára.

Csak.. Csak órákon át, hosszan cipelni nagyon fárasztó. Hiába gyönyörű érzés, piszok fárasztó is tud lenni.

A Hoppmano babahordozó nem ad neked egy plusz kezet, nem leszel tőle erősebb, a szatyrokat, dömpert, plüssmedvét ugyanúgy vinned kell.

Viszont sokkal könnyebb lesz a dolgod, könnyebb cipelni, hordozni a babát, kevésbé fáradsz el, hosszabban élheted meg az érzést, ahogy magadhoz öleled.

Férfiként nehéz olyan babahordozót találni, amit szívesen és kényelmesen hordanék. Mióta a feleségem hazahozta a Hoppmano-t sokkal szívesebben megyek sétálni vagy bevásárolni a gyerekkel.
Kristóf
Férjemet sokszor szólítja a munkája külföldre, ilyenkor vele tart a család is. A repülőtereken és városlátogatások alatt óriási segítségünkre van a Hoppmano.
Judit
Azt szeretem a Hoppmano-ban a legjobban, hogy minden alkalomhoz tudom hordani. A ruhatáramhoz tudom igazítani, és azon kívül, hogy divatos nagyon praktikus és kényelmes.
Ágnes
Régóta keresek egy olyan babahordozót, amit télen is könnyedén tudok hordani rövidebb távokra a téli kabátommal. Nagyon megörültem a Hoppmano-nak, tökéletesen hordható babahordozó.
Bettina

Biztonságos fizetés

Fizethetsz előre utalással, az átvevőpontunkon személyesen készpénzzel, vagy fizethetsz online a bankkártyáddal.

Weboldalunkon a Barion biztonságos fizetés megoldását alkalmazzuk, amennyiben online bankkártyás fizetést indítasz.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Hoppmano hírlevél

Iratkozz fel bátran. A spamet mi is gyűlöljük, nem fogunk elárasztani haszontalan levelekkel, de értesítünk az akciókról, új termékekről, és igyekszünk minden módon hasznos tartalommal szolgálni téged.

Az adataiddal tisztességesen bánunk, vigyázunk rá.

[sibwp_form id=1]
popup-karika