Totyogóssal nehéz a túra? Hoppmanoval indulj útra!

Bizonyára sokszor tapasztaljátok a cipelés okozta nehézségeket, bölcsibe menet, bevásárlásnál, séta közben, amikor hamar elfárad a babád, vagy, amikor egyik pillanatban sétálna, a másik percben pedig már ölben lenne. A hoppmano egy olyan babahordozó, mely:

  • megkönnyíti a hétköznapokat, amikor praktikusabb csak úgy felkapni a babát,
  • használatával babád cipelése közben nem fáj a hátad, derekad, karod.

A hoppmano felvétele 4 egyszerű mozdulatot igényel, ezért bátran ajánljuk apukáknak és nagyszülőknek is. 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig javasoljuk a használatát.

Minőségi, alapanyagból készül: az anyagok kiválasztásánál nem csak az időtállóságra, strapabírásra helyeztük a hangsúlyt, hanem próbáltunk olyan anyagokat és színeket választani, melyekben mindenki megtalálja a maga stílusához, ruhatárához illőt. A szépség mellett nagy energiát fektettünk a biztonságra is. Egy olyan babahordozót keltettünk életre, mely nem csak külsőségében, de biztonságban is megfelel az elvárásoknak, babának – mamának egyaránt.

A hoppmano nem foglal sok helyet, könnyen összehajtható így egy nagyobbacska táskában könnyen elfér, alig több néhány dekagrammnál, a babakocsi tökéletes kiegészítő tartozéka lehet. A hoppmano szabad mozgást biztosít az izgő-mozgó babáknak, nincsenek leszorítva sem a lábai, sem a felsőteste. Bármikor könnyedén fel tudjuk venni és le tudjuk tenni a gyereket, egyszerű használatának köszönhetően. Megkíméli az anyuka hátát, gerincét, és karját, hiszen a baba súlya nem a gerincet terheli, hanem a csípőt, kezünkkel pedig csak egy könnyed mozdulattal kell a baba hátát támasztani. Mindennapi használata megkönnyíti a hétköznapokat, akár egy kis városi sétáról, gyors bevásárlásról, vagy hivatalos ügyek intézésről legyen szó.

Hoppmanoval indulj útra! Meglát valami érdekeset a földön és le akar menni? Leteszed. Egy perc múlva már elfáradt a lába? Felveszed. Ezt egy séta során hányszor játssza el a babád? Hát sokszor, de nem baj! Biztosan türelmesebb leszel egy hoppmanoval a derekadon. És még az aznapi outfited-et sem nyomja el. Válassz színben tökéletesen a szettedhez illeszkedőt, egy klasszikus feketét, amely mindenhez passzol, vagy a hamarosan érkező extrémebb darabokból, melyek egyenesen arra hivatottak, hogy feldobják a megjelenésedet. A “special edition” darabok hamarosan elérhetőek lesznek a webshopon. Kövess minket facebookon vagy instagramon, hogy első kézből értesülj a legújabb darabokról.

APÁNAK IS
hoppmano-apaval-is
MODERN ANYUKA
hoppmano-modern-anyuka
KÖZELSÉG
hoppmano-kozelseg
PRAKTIKUM
hoppmano-praktikum
HOPPMANÓ KÜLDETÉS

Kislányom 1 éves volt, amikor ajándékba kaptam külföldről egy ilyen típusú babahordozót. Örömmel kezdtem el használni, mert Emma igazi kis sajtkukac volt. Sokszor tökéletes helyettesítője volt a babakocsinak is, hisz vannak olyan helyek, vagy rövidebb utak, amikor a babakocsi több nehézséget, mint könnyebbséget okoz. Óriási segítséget nyújtott az első közös utazásunk alkalmával is, amikor városnézésre indultunk, és a szűk, macskaköves utcákon szinte képtelenség lett volna a babakocsival bíbelődni. Minél magabiztosabban tudott járni, annál többször kéredzkedett ki a babakocsiból, ilyenkor őt is tartanom kellett a kocsit pedig tolni.

A későbbi játékmotoros élményekről nem is beszélve, amikor elfáradt nem csak őt, hanem a motort is vinni kellet, de ez bizonyára ismerős.

Több kisgyermekes barátnőmnek is adtam már kölcsön, és mindenki egyöntetűen imádta. Amikor újra rendelni szerettem volna egyet ajándékba, csak külföldi webshopról tudtam, ahol sajnos nem azt a minőséget, megjelenést, kényelmet kaptam, mint amire számítottam. Innen született az elhatározás, hogy szeretném én magam gyártani a terméket úgy, hogy az a lehető legtökéletesebb legyen: mind minőségben, kényelemben és dizájnban, mert úgy gondolom, hogy minden olyan családnak, akinek totyogó gyermeke van, szüksége van egy Hoppmanora. A webshop megszületésével sikerült egy régi álmomat megvalósítani, remélem, hogy a Ti tetszéseket is elnyeri. Üdvözlünk a Hoppmano oldalán!

hoppmano-hogyan-hasznald01

1. LÉPÉS
Helyezd a Hoppmanot a csípőd köré, úgy, hogy a Hoppmano ülőrésze azon az oldaladon legyen, ahol a babádat cipelni szoktad.

hoppmano-hogyan-hasznald02

2. LÉPÉS
Hajtsd be az egyik felét, majd hajtsd rá a szorosan a másik felét – úgy, hogy ne legyen kényelmetlen- és a tépőzár szépen illeszkedjen.

hoppmano-hogyan-hasznald03

3. LÉPÉS
Fogd meg a hevederen található csat két részét, kapcsold őket össze és győződj meg róla, hogy tökéletesen zár.

hoppmano-hogyan-hasznald04

4. LÉPÉS
A heveder lelógó szárát meghúzva igazítsd méretedre. Told le a Hoppmanot mindkét oldalon a csípődön, hogy vízszintesen álljon.

Rólunk Mondták