Kapcsolat

Átvevőpont

1061 Bp., Andrássy út 38.
A járványhelyzet miatt jelenleg nem működik

Amennyiben neked az a kényelmesebb, személyesen is átveheted az új Hoppmano babahordozódat. Örömmel és szeretettel várunk Budapesten a Vi. kerület, Andrássy út 38-ban. Hozd el a babádat is!

(Tekintettel a járványhelyzetre, jelenleg nem működik a személyes átvétel – sajnáljuk)

Férfiként nehéz olyan babahordozót találni, amit szívesen és kényelmesen hordanék. Mióta a feleségem hazahozta a Hoppmano-t sokkal szívesebben megyek sétálni vagy bevásárolni a gyerekkel.
Kristóf
Férjemet sokszor szólítja a munkája külföldre, ilyenkor vele tart a család is. A repülőtereken és városlátogatások alatt óriási segítségünkre van a Hoppmano.
Judit
Azt szeretem a Hoppmano-ban a legjobban, hogy minden alkalomhoz tudom hordani. A ruhatáramhoz tudom igazítani, és azon kívül, hogy divatos nagyon praktikus és kényelmes.
Ágnes
Régóta keresek egy olyan babahordozót, amit télen is könnyedén tudok hordani rövidebb távokra a téli kabátommal. Nagyon megörültem a Hoppmano-nak, tökéletesen hordható babahordozó.
Bettina

Kényelmes és biztonságos Hoppmano babahordozó

Hoppmano hírlevél

Iratkozz fel bátran. A spamet mi is gyűlöljük, nem fogunk elárasztani haszontalan levelekkel, de értesítünk az akciókról, új termékekről, és igyekszünk minden módon hasznos tartalommal szolgálni téged.

Az adataiddal tisztességesen bánunk, vigyázunk rá.

[sibwp_form id=1]