A praktikus babahordozó

A babahordozó megkönnyíti az életedet, a hétköznapokat, könnyebbé teszi azokat a szituációkat, amikor fel kell venni a csemetét és cipelni kell.

Mert anya gerincének egészsége is fontos

Amikor felkapod a babát, önkéntelenül egy rossz, egészségtelen testtartást veszel fel!

Hiába próbálsz kompenzálni, folyamatosan kiegyenesedni, csak elfárad a hátad, derekad. A rossz tartás visszaáll és még el is fáradsz.

Egyszerűen így működik a testünk, kicsit kinyomod a csípőt (ki jobban, ki kevésbé), hogy a súlyt az tartsa, illetve ez a tartás némi biztonságérzetet is kelt. A derekaddal és a karoddal tartod a babát, hogy ne ejtsd le.

Csakhogy közben a gerinced ferde, a hátizmaid pedig elfáradnak a folyamatos kompenzálástól.

Pedig lehetne ez másképp is. Hordozhatod úgy is a babádat, hogy nem fáradsz el, a tartásod pedig egyenes és egészséges.

A Hoppmano az a babahordozó, amelyik segít neked, hogy ne tedd tönkre a gerincedet, ne legyen kínlódás cipelni a babád.

HOPPMANO, A BABAHORDOZÓ, AMIT SOHA NEM FOGSZ OTTHON FELEJTENI!

A Hoppmano babahordozó pontosan az a babaholmi, amely minden kisgyerekes szülőnek álma. Szülőnek, nagyszülőnek, bébiszitternek, vagyis mindenkinek, aki kisbabával tölti az idejét.

Biztosan mentél már úgy haza a bölcsiből, oviból, hogy a karodon cipelted a babát, miközben a másik kezedben a táskád, a bevásárlás, gyerek kismotorja meg még egy plüssmaci is akadt. És persze azért a metrón/buszon/villamoson próbáltál kapaszkodni, ha éppen a helyet sem adták át…

Ez elsőre tragikomikus, de kisgyerekes anyukaként tudod, hogy ez egy teljesen életszerű helyzet. Nem vagyunk mindannyian abban a szerencsés helyzetben, hogy autóval közlekedjünk. A legtöbben tömegközlekedünk a munkahelyünkre, és kézben visszük a lurkót a bölcsibe vagy az oviba reggel és délután.

És bizony, ha a baba elfáradt, akkor felvesszük, és a karunkon cipelve visszük tovább. És mit csinálunk ha elfáradt a karunk? Megtámasztjuk a másik kezünkkel. De ha az teli van szatyorral, dömperrel és plüssmedvével, akkor nem fog menni.

Ezzel szemben, ha van a derekunkon egy Hoppmano babahordozó, akkor a gyerek súlyát nem karból tartjuk. A súlyt a csípőnk, derekunk viseli, méghozzá nem csupán az egyik oldala, hanem egyenletesen mind a két oldal! Így rögtün könnyebb, élvezetesebb a séta.

A Hoppmano babahordozó pontosan az a babaholmi, amire minden kisgyerekes szülőnek szüksége van.

Amikor a karunkon tartjuk a babát, önkéntelenül egy rossz, egészségtelen testtartást veszünk fel, és hiába próbálunk kompenzálni, csak elfárad a hátunk, derekunk. A rossz tartás rögzül, ami konstans hátfájáshoz vezethet. 

A hoppmano az a babahordozó, amelyik segít neked, hogy ne tedd tönkre a gerincedet, ne legyen kínlódás a babádat tartani. Hiszen anyuként mind tudjuk, hogy mennyit, de mennyit álmodoztunk arról, hogy majd frissen, üdén, boldogan sétálunk majd a lurkóval a bölcsibe, oviba. Igen, tudom, hogy a valóság egy picit már másabb, mint ahogy anno képzeltük. Azonban a Hoppmano pont ezt az álomszerű idillt hivatott egy picit közelebb hozni. 😉

A Hoppmano csípőhordozó

  • megkönnyíti a hétköznapokat, azokat a helyzeteket (ezer meg egy akad belőlük), amikor praktikusabb csak úgy felkapni a babát;
  • használatával babád cipelése közben és utána nem fáj a hátad, derekad, karod, a tartásod egyenes, egészséges.

Ingyenes házhozszállítás

Futárral, gyorsan, biztonságosan

30 NAP

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

3 ÉV GARANCIA

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

100% MAGYAR TERMÉK

MAGYARORSZÁGON GYÁRTJUK A KEZDETEK ÓTA

Férfiként nehéz olyan babahordozót találni, amit szívesen és kényelmesen hordanék. Mióta a feleségem hazahozta a Hoppmano-t sokkal szívesebben megyek sétálni vagy bevásárolni a gyerekkel.
Kristóf
Férjemet sokszor szólítja a munkája külföldre, ilyenkor vele tart a család is. A repülőtereken és városlátogatások alatt óriási segítségünkre van a Hoppmano.
Judit
Azt szeretem a Hoppmano-ban a legjobban, hogy minden alkalomhoz tudom hordani. A ruhatáramhoz tudom igazítani, és azon kívül, hogy divatos nagyon praktikus és kényelmes.
Ágnes
Régóta keresek egy olyan babahordozót, amit télen is könnyedén tudok hordani rövidebb távokra a téli kabátommal. Nagyon megörültem a Hoppmano-nak, tökéletesen hordható babahordozó.
Bettina

TERMÉSZETES, HOGY AMIKOR A KICSI KÉRI, AKKOR FELVESSZÜK, MERT TUDJUK, HOGY SZÁMÁRA MI JELENTJÜK A BIZTONSÁGOT. CSAK KÖZBEN ELFÁRAD A KARUNK, LESZAKAD A DEREKUNK.

A babahordozó megkönnyíti az életedet, a hétköznapokat, könnyebbé teszi azokat a szituációkat, amikor elkerülhetetlenül fel kell venni a csemetét és bizony sokszor végeláthatatlanul cipelni kell.

© Copyright Hoppmano.com Kft | All Rights Reserved