Mi az a Hoppmano?

Totyogóssal nehéz a túra? Hoppmanoval indulj útra!

Bizonyára sokszor tapasztaljátok a cipelés okozta nehézségeket, bölcsibe menet, bevásárlásnál, séta közben, amikor hamar elfárad a babád, vagy, amikor egyik pillanatban sétálna, a másik percben pedig már ölben lenne. A hoppmano egy olyan babahordozó, mely:

  • megkönnyíti a hétköznapokat, amikor praktikusabb csak úgy felkapni a babát,
  • használatával babád cipelése közben nem fáj a hátad, derekad, karod.

A hoppmano felvétele 4 egyszerű mozdulatot igényel, ezért bátran ajánljuk apukáknak és nagyszülőknek is. 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig javasoljuk a használatát.

Minőségi, alapanyagból készül: az anyagok kiválasztásánál nem csak az időtállóságra, strapabírásra helyeztük a hangsúlyt, hanem próbáltunk olyan anyagokat és színeket választani, melyekben mindenki megtalálja a maga stílusához, ruhatárához illőt. A szépség mellett nagy energiát fektettünk a biztonságra is. Egy olyan babahordozót keltettünk életre, mely nem csak külsőségében, de biztonságban is megfelel az elvárásoknak, babának – mamának egyaránt.

A hoppmano nem foglal sok helyet, könnyen összehajtható így egy nagyobbacska táskában könnyen elfér, alig több néhány dekagrammnál, a babakocsi tökéletes kiegészítő tartozéka lehet. A hoppmano szabad mozgást biztosít az izgő-mozgó babáknak, nincsenek leszorítva sem a lábai, sem a felsőteste. Bármikor könnyedén fel tudjuk venni és le tudjuk tenni a gyereket, egyszerű használatának köszönhetően. Megkíméli az anyuka hátát, gerincét, és karját, hiszen a baba súlya nem a gerincet terheli, hanem a csípőt, kezünkkel pedig csak egy könnyed mozdulattal kell a baba hátát támasztani. Mindennapi használata megkönnyíti a hétköznapokat, akár egy kis városi sétáról, gyors bevásárlásról, vagy hivatalos ügyek intézésről legyen szó.

Hoppmanoval indulj útra! Meglát valami érdekeset a földön és le akar menni? Leteszed. Egy perc múlva már elfáradt a lába? Felveszed. Ezt egy séta során hányszor játssza el a babád? Hát sokszor, de nem baj! Biztosan türelmesebb leszel egy hoppmanoval a derekadon. És még az aznapi outfited-et sem nyomja el. Válassz színben tökéletesen a szettedhez illeszkedőt, egy klasszikus feketét, amely mindenhez passzol, vagy a hamarosan érkező extrémebb darabokból, melyek egyenesen arra hivatottak, hogy feldobják a megjelenésedet. A “special edition” darabok hamarosan elérhetőek lesznek a webshopon. Kövess minket facebookon vagy instagramon, hogy első kézből értesülj a legújabb darabokról.